söndag 22 augusti 2010

Helg-lyx

Vad är skönare än att vakna utan att klockan ringer, på lördag och söndagmorgonen, ta på sig sina skönaste kläder och låta någon annans servera och fixa frukosten?

Caféet jag skriver om här kommer att jobba för att möta de behov och önskemål som besökarna och gästerna vill ha. Vi kommer att våga prova lite annat än de traditionella koncepten och en av grejerna jag tänker på just nu är Frukostbuffé. Brunch är ju himla populärt och härligt. Väldigt dyrt också, tycker jag. I alla fall här i Storstaden.

Som alternativ tänker jag att vi på vårt café vill erbjuda hembakat bröd, knäckebröd, nykokta ägg, kaviar, färska grönsaker, chark-pålägg såsom goda korvar, leverpastej och annat gott, ostar, marmelader av olika slag, fil/yoghurt och flingor och bär, kannor med te och kaffe och andra goda drycker. En mysig atmosfär att befinna sig i medan man njuter av sin helgfrulle och ur högtalarna levereras lugn avkopplande musik och barnvagnarna har stannat hemma. Allt detta till ett rimligt pris och i en trevlig miljö.

4 kommentarer:

M sa...

det vattnar sej i munnen - hoppas att många många kommer och äter och dricker helgfrukostbuffé på ditt café.

Rebban sa...

Blir hungrig bara av att läsa det!

camomilla sa...

Wow härligt! Var kommer detta café att befinna sig? =)

Hon med cafédrömmarna sa...

I Stockholm, Camomilla :) Kommer du och fikar?

Följer denna bloggen